måndag 23 november 2009

Kakburkar

Dessa fina burkar har jag beställt från den underbara webbshoppen Julias Vita Drömmar. Dessa skall stå på caféet. Eller hemma kanske... Skall köpa vita hyacinter idag till köket. De hinner säkert blomma innan jul men då får jag väl byta ut dem. Är det någon som har erfarenhet av julrosor? De säljer dem i blomaffären bredvid och de ser jättefina ut men kostar 225:- och då vill man ju att de blommar ända till jul...

Bilden är lånad från Julias Vita Drömmar.

3 kommentarer:

  1. Hej :)

    Helt ok att låna bilder. Burkarna kommer att bli toppenfina antingen i ditt kök eller på jobbet :)

    Jag är för snål för julrosor :D Men har du en trädgård, så kan du sätta ut dem och då ska de leva i många år :)
    Jag vet inte riktigt om du har möjlighet till det med din verksamhet, men jag får iallafall handla på Årsta partihallar och där tänkte jag införskaffa julrosor bland annat till butiken, en slinker väl hem också :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vad kul att du tyckte om lådorna ...jag tycker så mkt om de du har köpt, har de också =) Jag är nog galen på lådor från Danmark =)
    Du får en brraaa tips från mig nu www.nordhjem.dk säljer dessa lådor typ gratis nu, jag har köpt några stycken,ska ge lite de till julklappar =))
    Julrosor är fina, håller med att man vill aatt de ska hålla några veckor när det kostar er slant!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. =)))) Visst var den världens bästa tips!!!! De har faktiskt en hel del kul och bra erbjudande. Gäller bara att beställa lite mer då frakten kostar ju lite...men jag fick hem levererat,vilket var super!!!
    Kul att du beställde också!!!!
    Kram
    Lotta

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar för då blir jag så glá!

Related Posts with Thumbnails