fredag 12 mars 2010

Tidningar



Idag när jag kom hem låg det inte mindre än tre nya tidningar innanför dörren, Allt Om Mat, Drömhus & Trädgård samt Lantliv. Som julafton!

Det blev Let´s Dance ikväll. Maken kom inte hem. Han är på fredagsöl med jobbet. Försöker underhålla mig så gott det går med vin, mörk choklad och dagsfärska tidningar. Går ganska bra det också!

Missa inte Solsidan!

Tack för mig!

Läshörna


Hittade en ny, underbar blogg i dag! Den heter Ljuva Lantliv. Helt underbara bilder! Hittade detta fotografiet på deras läshörna. Så här skulle jag vilja ha det i hallen på övervåningen. Där är lite kalt och opersonligt idag. Nu börjar Operation Övertala maken ;O)

Tack snälla Anna för att jag fick använda ditt foto!

Strykbräda

Bilden och överdraget kommer från Balders Hage

På IKEA finns det just nu denna strykbräda i trä. Himla fin tycker jag! Skulle vilja ha den samt överdraget ovan. Då skulle strykbrädan kunna stå framme hela tiden. Har fått för mig att det skulle bli roligare att stryka då också och det kan ju aldrig skada...

Ikväll blir det fredagsmys med tacos och Solsidan. Ikväll är E hemma och det är hans tur att se På Spåret. Jag får se Let´s Dance i repris! Skall köpa med mig en bukett vita tulpaner hem tror jag...
Related Posts with Thumbnails