lördag 3 april 2010

Ostbricka




Kvällens middag! Olika ostar med päron, vindruvor, kex och fikonmarmelad. Vin till så klart så blir jag så där go och glad ;O) Jag är i himmelen! Hoppas jag aldrig blir laktosintolerant...



En ost vi hittade på Buhres i Kivik. Den innehåller Guinnessöl!




Världens bästa pizza







Världens bästa pizzor finns på Friden i Södra Mellby. Här åt vi lunch idag. Jag åt en Jansson som innehöll chevré, valnötter, honung och ruccola. Underbar! Drack ett glas rödvin till. Köpte en flaska av deras egna äppelmust till pappa. Fyndade (märker ni att jag alltid fyndar ;O) en gammal sockerkaksform och en vit/blå keramikskål. 30 kr för båda!

Håller på att baka en cheesecake till släktmiddagen i morgon. Sedan skall vi äta middag. Det blir ostbricka!!!

Mandelmanns


Har varit med mamma och pappa på Österlen hela långa dagen. Började på Hylkegården där jag alltid brukar vilja shoppa mer än vad jag har pengar till. Gick därifrån tomhänt idag. Hittade i och för sig ett gammalt skåp för 15.000 kr men jag tror maken hade misstyckt över ett sådant impulsköp.







Vi åkte vidare till Mandelmanns Trädgårdar i Södra Rörum, som jag hört så mycket om. Fin trädgård med ett litet café med nygräddade våfflor, hönor och en tupp och en liten plantskola. Får nog åka hit igen när det blommar för då är det nog sagolikt vackert.
Related Posts with Thumbnails