måndag 31 januari 2011

Livet


Idag vill jag uppmana alla att leva livet till det fullaste varje dag! Drick ur de vackra glasen, använd silverbesticken till falukorven på en tisdag, berätta för dina nära att du älskar dem, spraya på dig din favoritparfym trots att du bara skall till affären, ät god mat, res och upplev saker. Var glad för varje morgon du vaknar, även om klockan ringer vid 6, det är januari och en miljon minusgrader ute!

Sträva alltid efter att uppfylla dina drömmar. Ibland går det som man vill, ibland inte! Ge inte upp utan kämpa för det du vill uppnå med ditt liv. Det är ingen annan som kommer att uppfylla dina drömmar åt dig. Försök att fånga dagen om det så bara innebär en bukett tulpaner, ett skumbad eller en bio med en vän.

Helt plötsligt kan det oväntade, förskräckliga, orättvisa och hemska hända. Helt plötsligt kan det vara för sent att leva livet. För sent att göra allt det man drömt om, för sent att säga "Jag älskar dig", för sent att dricka upp den där champagnen som ligger i vinstället, för sent att bryta upp från det som är dåligt, för sent för att förändra.

Lev livet!
Related Posts with Thumbnails