måndag 23 maj 2011

Nattens hjälte!

Pratade precis med en granne som även han upplevt traumat i natt ;O) Han hade liksom vi vaknat med en övertygelse om att en kvinna höll på att bli våldtagen eller liknande... Han drog på sig ett par jeans och sprang barfota och utan tröja ut för att undsätta den nödställda! När han adrenalinstinn kom fram till parkeringen såg han en liten, skabbig räv stå där och skrika. Lättad börjar han lunka tillbaka, halvt påklädd. Räven som fortsätter skrika har nu även väckt en granne i huset bredvid som kikar ut genom fönstret precis när min granne, på väg tillbaka till sin lägenhet, halvnaken går förbi... Som upplagt för missförstånd ;O) Skrattade högt när han berättade historien. Nattens hjälte är han iallafall! Redo att rädda kvinnor i nöd.

En kvinna i nöd?


Både Erik och jag vaknade vid 2 i natt av förfärliga skrik. Det lät som om en kvinna höll på att huggas ihjäl utanför vårt fönster. Blev först väldigt förskräckt och rädd. Tittade ut genom fönstret men såg inget. Efter ett tag blev det svagare och svagare. Jag gick på toa och när jag kom tillbaka hade Erik vaknat till så pass att han kunde minnas en ljudfil på jobbet, av en räv som skriker. Han tyckte det lät precis så! Efter en stund kom det tillbaka. Med samma intensitet. I vaket tillstånd förstod vi att det inte var en kvinna utan att det måste röra sig om en räv. Somnade tryggt om :O)

Idag är det lugnt på caféet. Skönt med tanke på förra veckan och slutet av denna veckan som kommer att bli allt annat än lugn... Laddar batterierna nu!
Related Posts with Thumbnails