fredag 30 juli 2010

Slappdag!


Idag blir det en slappdag! Har köpt boken "Eat, pray, love". Den har premiär som film nästa vecka men jag tänkte läsa den först. Hoppas att Louise vill följa med och se den på bio när jag kommer hem.

Så nu blir det poolen med min nya bok och mörk choklad. Jag njuter!

Citroner




Idag har jag plockat mitt livs första citron. På motellet växer det flera citronträd. Jag fotograferade ett av dem när ägaren kom och och sa att jag fick plocka en av dem. Underbar känsla!

Frukost i Laguna Beach




Gick ner till ett litet bageri i morse och köpte nybakat valnötsbröd. Med lite färsk frukt, yoghurt och färskpressad apelsinjuice blev det en underbar frukost vid poolen!

Motor Inn, Laguna Beach





Vi har hittat ett väldigt fint motell i Laguna Beach. Känns lite som om man kört från L.A. och rätt in i Italien! Här är det fullt av stentrappor, blommor, en liten fontän, pool och annorlunda träd. Rekommenderas varmt till alla som har vägarna förbi!

Fika i Beverly Hills



Fikade i Beverly Hills. Chai-latte med is i. Gott! Cupcakesen tittade jag dock bara på...

Nu har vi tagit oss söderut till Laguna Beach, halvvägs mellan Los Angeles och San Diego. Här var så underbart så vi stannar två nätter. Motell vid havet med havsutsikt från rummet! Imorgon blir det sovmorgon, bokläsning på stranden och annat mysigt.

Kram och sov gott!

Hollywood, Rodeo Drive, Beverly Hills & Walk of Fame








Idag har vi haft lite hets-turistande! Hollywood med skylten, Rodeo Drive, Beverly Hills och Walk of Fame har klarats av på en och samma dag. Vi kände att vi ville se allt när vi ändå var i L.A. Fem minuter här och tio minuter där... Kul att ha sett allt!

Önskar att ni alla kunde vara här och uppleva allt med oss! USA är verkligen underligt och underbart på samma gång och det skulle jag vilja att alla får uppleva.
Related Posts with Thumbnails