lördag 29 maj 2010

Kvällens middag

Ikväll har E helgrillat en kyckling i nya grillen. Blev jättegott! Ugnsrostade grönsaker och rosévin till. Jag hade lite chevré på mina grönsaker såklart ;O)

Rosa kök


Hittade denna bild i en blogg. Visst är köket underbart?! Nu vet jag inte om jag skulle vilja ha mitt kök så här alltid men blev bara så glad när jag såg den och ville dela med mig. Tror min kära kusin skulle gilla det. Eller hur?

Nya vinglas


Innan bion (som var jättebra) passade jag och Louise på att ta en liten tur in på Åhléns. Jag har letat efter rustika, tjocka vinglas a lá "Jag sitter i Frankrike och dricker rött vin, äter baguette och ost". Ni förstår vad jag menar! Har hittat sådana innan men de har varit så dyra. På Åhléns fann jag dessa godingar för 39:-/st. Köpte 6 st!

Idag har jag haft stängt på caféet. Har istället spenderat dagen med att storstäda hela stället. Alla skåp har städats, jag har slängt massor. Känns så skönt nu när allt är färdigt! Imorgon skall vi till IKEA och beställa lite av de nya möblerna som skall stå på caféet.

E skall helgrilla en kyckling och jag skall dammsuga. Underbart härligt att bara vara hemma och mysa!

Las Vegas


Har haft en underbart mysig kväll med Emma & Tobias!
Grillade Leilas tonfiskburgare till middag. Jättegott! Har planerat vidare på vår USA-resa. Har bokat hotell i Las Vegas. Det blev Treasure Island Hotel på "The Strip"! Förstår fortfarande inte att det kommer att bli av. När vi sitter och bokar känns det precis som det gör när man sitter och kollar i resekataloger och drömmer sig bort. Nåja, om inte innan så kommer jag väl att förstå det när vi väl är där!

Nu skall jag sova!
Related Posts with Thumbnails