lördag 20 februari 2010

Silverbestick



Korsets Krafts Secondhandbutik i Bromölla har mycket, mycket skräp men genom åren har jag fyndat många saker där. Ibland har man tur och hittar små guldkorn. Senast nu idag! Har länge letat efter silverbestick men de har alltid varit för dyra. Hittade jättefina för 10 kr/st. Det ni! Mamma har varit så snäll och putsat dem så de skiner.

Snart är det dags för tacos, melodifestival och myspys!

Korvgrillning




Nu har vi varit inne i Kristianstad en runda och fyndat lite. En sväng inom en loppis i Bromölla och sen hem för korvgrillning i trädgården. Skall visa mina shoppingfynd senare idag!

Tågkaos och blötsnö

Anlände till Stockholm Central kl 17:30 i går kväll. Tåget skulle gå 18:21 men avgick 21:30. Lååång väntan med mops på Centralen. Inte kul! Väl på tåget tog resan längre tid än vanligt då vi skulle byta tågpersonal någonstans utanför Linköping och att vi efter det hamnade bakom ett godståg. Mopsen uppförde sig exemplariskt och vi var hemma hos mamma och pappa vid 03:15. Vilken dag!




Har börjat morgonen med att tillsammans med pappa skotta taket på uterummet. Det såg ut att ge upp när som helst... Matat fåglarna och skottat lite till. Nu skall vi åka in till Kristianstad. Lite shopping och sen skall pappa visst till någon bilaffär och kolla in nya Chevrolet.

Ikväll blir det lördagsmys och Melodifestivalen.
Related Posts with Thumbnails