söndag 21 november 2010

Första julpyntet



Nu har jag ställt i ordning köket igen efter golvoljningen! Första julpyntet fick komma fram, kunde inte bärga mig. Visst är den söt? Den roliga tavlan med texten "Keep calm and hava a cupcake" hittade jag i en liten affär i Notting Hill. Letar efter en bred silverram att sätta den i, men på diskbänken skall den få stå kvar. Tycker att den passar där!

Erik har varit ute och sprungit runt halva Stockholm nu på eftermiddagen. Nu ligger han i badet och äter Saltwater-taffy från Santa Cruz. Jag har spenderat eftermiddagen i sängen tittandes på Svenska Hjärtan. Vilken underbar och ångestfylld serie! Tycker om den... Säsong 4 gick när jag var i USA. Eriks mamma var snäll och spelade in den till mig. Första veckan hemma sträcksåg jag den!

Ikväll blir det tacos och tvätt!

Kaos


I helgen oljar vi in golven på undervåningen. Halva vår lägenhet är återigen i flyttkartonger. Vi lever våra liv uppe i sovrummet just nu. Erik kollar längdskidor och jag bloggar. Skall nog snart sova lite middag. Var uppe tidigt för att flytta möbler från TV-rummet till vardagsrummet så att Erik skulle kunna olja in golvet där medan jag var borta på caféet och bakade doptårtor. Nu skall det torka i 10 timmar innan det är dags att putsas. När allt är färdigt där nere blir det julpyntning! Jippie!

Lunch i London




På väg från Notting Hill till hotellet stannade vi och åt lunch på ett italienskt ställe som vi även åt på förra gången vi var i London. Underbart gott!

Regning dag i Notting Hill




Vi promenerade runt i Notting Hill förra söndagen innan det var dags att flyga hem. Det regnade en del och många affärer var stängda men mysigt ändå!

The Langham




Tömde precis kameran och hittade lite bilder från hotellet vi bodde på i London! Deras accentfärg var rosa. Små rosa detaljer överallt. Rosa rosor fanns både här och där! Mycket vackert.
Related Posts with Thumbnails