onsdag 20 januari 2010

Vilken lampa?



Måste köpa en golvlampa att ha innanför ytterdörren i hallen. Det är så mörkt i den hörnan och känns inte så inbjudande. Har hittat dessa två på IKEA! Båda har ett mycket bra pris och är båda fina tycker jag. Frågan är bara vilken jag skall välja... Vilken tycker ni?

Onsdag kväll


Sitter och tittar på ugnen och väntar på att sista plåten med släta bullar skall bli färdiggräddade. Det har blivit lite av en kvällstradition i vårt hem att E väger upp degen och jag sen rullar dem till bullar. Går snabbt och smidigt! E tävlar med sig själv för att få degklumparna att väga exakt 100 g på första försöket...

Har suttit vid datorn ikväll och börjat sortera i alla tusentals foton som vi tagit sedan vi köpte kameran 2006. Alla fotona ligger på datorn och jag har haft sådan panik över att jag inte framkallat ett enda... Nu har jag börjat med att göra årsalbum. Sammanfattar år för år i album som jag sedan skall beställa via Apple. Skönt att äntligen kommit igång med det! Det har varit en kul och nostalgisk kväll. Mycket har förändrats på fyra år!

Nu skall jag gå ut och kvällskissa mopsen sen blir det sängen med en kopp te och nya numret av Lantliv!

Sov gott!
Related Posts with Thumbnails