lördag 5 september 2009

Dagen skörd!

Titta vad vi hittade i skogen idag...


Skojar bara! Vi har var varit moderna storstadsmänniskor och varit på Willys och handlat. Nu är julens svampomelett räddad! Har rensat, förvällt och fruset in den! Svampomelett gjord på kantareller är ett måste på julbordet. Fråga min lillasyster! Hon skrapar av svampstuvningen från omeletten och äter bara den...Hon förnekar det lika mycket varje jul men vi andra vet hur det ligger till...

Nu skall jag laga middag. Blir en riktig 80-tals klassiker... Flygande Jakob!

Vad arbetar jag med?

Mitt yrkesval är nog inte en slump! Om man tittar runt i lägenheten kan man nog gissa sig till det... Jag köper ofta bilder på kakor och tårtor samt ljusstakar och annat som man behöver ;O)

Denna söta Princesstårta fick jag av min moster. Hittade den i en butik i Karlshamn dit hon sedan gick tillbaka och köpte den! Brukar ha karameller i den.


Dessa två oemotståndliga Cupcakes hittade jag i någon internetshop. Var tvungen att köpe dem såklart!



Dessa två tavlor köpte jag på Drömhuset för en del år sedan. De var hutlöst dyra till en början men så helt plötsligt var det REA. Underbart! Hänger i köket.


Ännu en Princesstårta. Denna är köpt på Malmstens (eller vad nu affären heter) på Strandvägen i Stockholm. Handdrejad av Anna-Lena Dancy. Den kallas för "Kalasgömma" och det är ju precis vad den är.

Nu skall jag gå bort och jobba! Konstrunda här hela helgen så jag har lovat Kulturföreningen att ha öppet. Nästa helg skall jag iallafall vara ledig...

Kram på er!
Related Posts with Thumbnails