onsdag 4 augusti 2010

Finns inga ord...

Det finns inga ord för att beskriva Las Vegas! Allt är helt enormt, blinkande, låtandes, bländades och helt otroligt galet. Inget är liksom för mycket för denna staden. Här finns gondoler, eldsprutande vulkaner, enorma casinon, världens längsta limousiner och framför allt en väldig massa roliga och underliga människor.

Caesars Palace

Denna fontänshow ackompanjerades av USA:s nationalsång (såklart)!


Utsikt från vårt hotellrum! Ni ser väl Venedig utanför?!


...jo, Paris ligger visst här också!

... och New York också!

Las Vegas




Nu har vi anlänt till resans slutdestination: Las Vegas! Har checkat in på Treasure Island Hotell och kan skryta med denna utsikten. Nu skall vi strax ut och kolla runt på resten av "The Strip". Visar fler bilder innan jag går och lägger mig.

Hoover Dam



På väg mellan Grand Canyon och Las Vegas körde vi igenom Hoover Dam. Detta var en gång världens största damm innan kineserna gick och byggde en större ;O) Mäktig var den iallafall!

Grand Canyon







Nu har vi spenderat ett dygn i Grand Canyon. Precis så "grand" som man bara kan tänka sig. Hisnade utsikt över världens största hål ;O) Väldigt vackert! Tog en promenad längs The South Rim som är kanten på Grand Canyons södra sida. Avslutade kvällen på restaurang El Tovar med utsikt över det hela.
Related Posts with Thumbnails