lördag 5 november 2011

Dinner and a movie


Det blev en utflykt till Arlandas utsiktsplats där vi stod och tittade på flygplan som lyfte och landade. Fullkomligt älskar att titta på det! Tyvärr landade de inte på bana 3 där utsiktsplatsen är belägen men man såg lite av de andra landningsbanorna också. Erik hade tagit med sig varm choklad, korv och en engångsgrill :O) Jag var fullt övertygad om att SÄPO skulle komma och köra bort oss där vi stod och eldade mellan landningsbanorna men det gick bra.

Idag är det min tur att laga lördagsmiddagen. Det blir ett besök på Bistro Voltaire innan bion ;O). Innan dess skall vi köra inom en sväng på Skogskyrkogården och titta på alla ljusen. Det är så vackert!

Gullholmen 2011












Förra helgen var vi på Gullholmen! I stort sett hela släkten. Eriks familj och min familj. En underbar helg fylld av mat, promenader, spel, sovmornar och mys. Härligt!

Snart skall vi ut på en liten överraskningsutflykt. Erik har något planerat! Ikväll skall vi på bio. Erik skall se Tintin och jag skall se En dag. De börjar nästan samtidigt och vi ville inte se samma så vi går på två olika så blir båda nöjda :O)

Är ledig hela helgen. Tar det lugnt och njuter!
Related Posts with Thumbnails