lördag 24 december 2011

Ännu mera mat...





Nu har vi ätit igen! Lunch på stranden. Inte lika gott idag... Jag åt vårrullar som var helt ok. Erik åt en kokospannkaka som var god samt en wook med friterat kött som var lite sådär. Ännu ett monsunliknande eftermiddagsregn har dragit fram. Verkar ha lugnat ner sig nu dock...

Erik skall ut och springa om en stund, sedan skall vi ringa hem och önska God Jul. Efter det är det dags för julfesten vid poolen ;O) Får se det som att vi blir en erfarenhet rikare!

Gårdagens fynd!


Här har ni dem, gårdagens båda fynd! Äkta Cath Kidston-väskor. Ärligt talat så syns det inte att de är fejk! Prutade vilt och fick båda för 200 kr!!! Mycket nöjd!

Har hittat en ljusrosa resväska med vita prickar också som jag är sugen på. Min rosa, fina jag fick i julklapp av mamma och pappa ett år, försvann ju under mystiska omständigheter. Eller hur var det Erik...?

GOD JUL




Nu sitter vi här i 30 gradig värme och det är julafton! Ut högtalarna i frukostrestauragen strömmar White Christmas med Frank Sinatra. Inte utan att det är en annorlunda känsla...

Vi saknar er därhemma alldeles extra idag! Även om det är underbart att vara här så är vi båda nog lite sorgsna över att inte få tillbringa dagen med dem vi älskar. Vi hoppas att ni får en underbar julafton och att ni vet att vi tänker på er alla här nere!

I kväll blir det julfirande vid poolen men innan dess sol och hav en stund.

Vi älskar er!


Erik & Maria
Related Posts with Thumbnails