onsdag 30 december 2009

Tävling



Hos Brafab kan man just nu vinna ett presentkort på 5000 kr. Klicka här för att komma till deras tävling. 

Har tänkt köpa precis sådana möbler, som finns på bilden, till balkongen i sommar. Skulle vilja måla dem i ljusaste rosa eller vitt om maken tycker det blir för mycket med rosa. Jag är villig att kompromissa :O)

Sen tänkte jag ha dessa kuddarna att sitta på...

Bilden är lånad från House of Linnea.

Pavlova


Nyårsdesserten! Tänkte fylla den med lemoncurd i botten, vispad grädde och massor av färsk frukt. Vad tror ni?

Bild lånad från Aftonbladet

Skånsk vinter


Skånsk vinter består oftast av 5 gradig värme, dimma och dis. Gärna lite regn också... Men i jul var det faktiskt snö här nere, sägs det i alla fall. Idag har det varit blå himmel, - 5 grader och strååålande sol. Passade på att gå ut i och föreviga detta. Man vet aldrig när det händer nästa gång ;O) Mopsen springer in och ut och har ett himla göra med att hålla reda på alla fåglar och se till att ingen vågar slå sig ner på en gren eller så.



Vi skall fira nyår hos mina föräldrar i år. E´s familj kommer också! Jag ansvarar självklart för desserten. Tror det blir Pavlova. Känner att det är fräscht och så långt ifrån julmat man kan komma. 

Filmen igår var förresten det sämsta jag sett i hela mitt liv. Det enda som var skoj var att den var inspelad på många av de platser vi cyklade förbi i somras när vi semestrade längs Göta Kanal...

Related Posts with Thumbnails