tisdag 28 juli 2009

Tant Grön



Ca. 1 mil utanför Båstad på vägen mot Torekov ligger en liten gårdsbutik som heter Tant Grön. Här säljer man grönsaker, frukt, oljor, marmelader, ostar, karameller, stenugnsbakat bröd och en massa annat gott! Jag rekommenderar verkligen ett besök om Ni är i närheten.


Köpte nyplockade hallon ifrån deras egen odling. De godaste jag någonsin ätit! Lite mörk choklad med torkade blåbär i är tillåtna även om man äter GI.


Båstad



Idag har vi varit på utflykt på Bjärehalvön och i Båstad. Trots att jag bott i Skåne nästan hela mitt liv så har jag aldrig varit här. Har ju hört talas om tennisveckan och champagnesprut men inte riktigt insett vilken pärla det faktisk är.


Började med att äta den dyraste lunch jag någonsin ätit: räklåda. Vi räknade ut att varje räka kostade 8 kr! Nåja, gott var det i alla fall och utsikten himmelsk. 



Båstad överraskade med flera underbara inredningsbutiker som gick helt i min stil, vitt och nött. Köpte en plåtburk som jag tänkte att makens müsli kunde bo i. Visar den i ett senare inlägg. 




Related Posts with Thumbnails