söndag 28 november 2010

Årets adventsljusstake



Hittade en adventsljusstake i Haga idag som var jättefin! Var dock lite ekonomisk och köpte den inte. Så nu när jag kom hem såg jag en blogg där en tjej hade satt ljus i en gammal sockerkaksform. Jag gjorde det samma! Gick ut och hämtade sand i lådan utanför huset och tyckte ner ljusen. Är jättenöjd och billig var den! Den söta grisen köpte jag igår på Liseberg. Den får hänga bland köksredskapen på väggen.

Gösta har blivit en oljemålning

Denna vackra oljemålning har jag fått av min kusin! Visst är den fin!? Såå lik Gösta. Är såå glad över den! Har hängt upp den på väggen innanför ytterdörren ovanför Göstas korg. På så sätt ser man den ofta. Tusen tack Anna! Vet inte hur jag skall kunna återgälda det. Om jag hittar en rosa micro så skall jag överväga det ;O)

Jul i Haga




I förmiddags hann vi med en liten, liten shoppingrunda i Haga. Där var julmarknad och mys! Köpte en liten ljushållare i zink. Nu är jag hemma efter en underbar helg hos syster. Vi har haft det så mysigt! Riktigt energipåfyllande!

5.000.000 lampor








Jul på Liseberg var helt otroligt! Miljontals lampor och mys överallt! Var där med syster och kusin. Vi hade jättemysigt trots att det var århundradets kallaste dag... Detta skall jag göra till en jultradition. Så härligt!

Avslutade kvällen hemma hos Lotta med middag, vin och många skratt. Fick en underbar tavla av min kusin som hon målat. Det är en oljemålning av Gösta som är helt otrolig! Ni skall få se den ikväll! Tack för igår!

Nu skall vi åka in till centralen och ställa av mina saker sedan blir det nog en tur till Haga.
Related Posts with Thumbnails