söndag 20 november 2011

Valnöt och spenat

Nu doftar det nybakat bröd i hemmet. Idag blev det ett valnöts- och spenatbröd. Maken skall strax smaka :O Nu skall tvätten strykas med en romantisk film som underhållning!

Nytt till badrummet



Efter att byrån i badrummet är nymålad och alla skåp är städade kände jag att vi nog behövde ett nytt duschdraperi.
Det gamla är ganska sunkigt! Beställde detta från HM. Klickade hem en påse för smutstvätt också. Dagens I-landsproblem är nämligen att behöva gå upp på övervåningen och slänga smutstvätten på morgonen efter duschen ;O)

Ny energi och skaparlust


På sista tiden har hela mitt "piff-sinne" varit i vila. Har inte känt för att blogga, piffa i hemmet eller fotografera. Sådana saker som jag normalt älskar att göra. Kom på i torsdags att det är första advent nästa helg och kände lite smått panik över att jag inte uppmärksammat detta mer. Brukar ju börja julpynta i början av november ;O)

Men så behövs det bara en härlig ledig lördagskväll, en låååång natts sömn, en lugn söndagsfrukost och en helt ledig dag för att allt det där skall komma tillbaka. Har målat byrån i badrummet rosa och flyttat in sakerna i den (nej pappa, den var knappt torr), städat kylskåpet, piffat i köket OCH tagit fram alla julsakerna. De ligger på vardagsrumsbordet och väntar. På söndag skall här julpyntas lyssnandes på Jill Johnsons julskiva, äta satsumas och dricka julmust. Längtar!
Related Posts with Thumbnails