tisdag 29 september 2009

Present

Denna fina bakbok fick jag av mina föräldrar när de varit på Irland. Den är ljuvlig! Fylld till bredden med små, söta cupcakes av alla de slag. Jag älskar bakböcker! Har hur många som helst. Hittar inspiration i dessa och kan sitta och bläddra i dem länge, länge. Tack söta mamma och pappa.










Lagar korvstroganoff samtidigt som bantande Gösta sitter och ylar vid matskålen (riktigt så illa är det inte). Han har inte förstått det här med bantning!

Rött

Har haft ett stort I-landsproblem ett tag. Jag har försökt att hålla en blå och rosa inredning i vårt hem. Har dock alltid ramlat över en massa fina inredningsdetaljer som är röda. Hur gör man då? Jo, nya TV-rummet, som är mestadels vitt, har numera röda inslag. Inte så mycket men så att det piggar upp lite. Har beställt en röd och vit rispmatta ifrån Balders Hage i Göteborg. Den kommer förhoppningsvis snart på posten!




I skåpet döljer sig världens röra. Alla våra böcker och DVD:er i en oordning som kan få vem som helst att börja gråta. Jag har dock löst problemet på mitt lilla sätt. På insidan av glaset har jag tejpat upp ett fint tyg från Green Gate. Nu märker ingen kaoset innanför. Smart va?


En gammal fransk dikt. Köpte schablonen på Country By Mail för något år sedan. Den är i plast så den går att använda om och om igen...

Nu skall jag snart börja stänga här och gå hem och hämta mopsen för en långpromenad. Han bantar för tillfället och är lite sur över det. Jag försöker fjäska med extra långa promenader. Får se om det hjälper!
Related Posts with Thumbnails