torsdag 16 juni 2011

Köksradio

Titta vilken fin radio! Hittade den på Clas Ohlson för 250 kr. Visst är den skitsnygg?! Sitter och lyssnar på Mix Megapol just nu.

Erik är inte hemma och jag är lite uttråkad
. Det är nog bra i och för sig. Längesedan jag inte hade något jag var tvungen att göra. Skall nog gå och duscha och sedan en film i sängen kanske...

Härliga dag!

Min nya, fina scarfs!

Idag är en härlig dag. Efter en vecka i nattsvart mörker (riktigt så illa har det inte varit) så börjar det ljusna. Ringde tjejen som brukar jobba här och bad henne ta lördagen. Så skönt! Det gjorde livet lättare på en gång. Dessutom är det en lugn dag på caféet vilket ger tid till att hinna ifatt.

Det känns att semestern börjar närma sig. Midsommar nästa vecka och sedan är det nästan dags. Mamma mmsar bilder från trädgården hela tiden och jag längtar bara hem mer och mer. Hoppas på underbart väder i sommar!

Ikväll är maken på fest (mycket fest nu ;O) så jag funderar på om jag inte skall ta och äta lite chevré idag igen... En kund trodde förresten idag att jag sa "tjäder" när jag i själva verker sa "chevré". En sallad med parma och tjäder hade väl varit något;O) Den där skånskan...
Related Posts with Thumbnails