torsdag 21 maj 2009

SÅLD!

Äntligen är lägenheten såld! Med lite vemod dock... Vi har ju trots allt bott här i 7 år och vi älskar lägenheten. Känns dock som att det är dags med lite fler kvadrat och framför allt fler garderober. Jag tror det är bristen på förvaringsutrymme i vår nuvarande lägenhet som fick maken att gå med på att flytta. Den 3 juni flyttar vi in! Har adressändrat, anmält flytt av telefon bredband och el. Vi kommer dock ha kvar vår lägenhet till den 29 juni vilket är bra. Då hinner vi måla alla rum, vita såklart, samt tapetsera om köket/vardagsrummet. Mycket jobb framöver men jag vet att det kommer att bli sååå fint och det ger mig kraft.

Mina söta föräldrar ringde precis ifrån en loppis hemma i Skåne. Jag har länge önskat mig en gammal soppterrin. De hade hittat inte mindre än två stycken och köpt dem för 20 kr/st! Jag är så glad!



Idag har jag beställt nya boken från systrarna Eisenman. Jag bakar mycket ur deras böcker på mitt café. Jag tycker de har roliga och annorlunda recept. Lite som Leila men mer amerikanskt. Det är kul att blanda lite.

Ikväll skall maken laga middag och vi skall dricka champagne till för att fira försäljning och köp av lägenhet. Han har även efter mycket påtryckning gått med på att se Dirty Dancing (vi skall gå på Dirty Dancing-musikalen nästa vecka i London och då måste man ju ha sett filmen för att förstå varför alla tystnar när Johnny kommer in och säger "Nobody puts Baby in a corner...").

Trevlig Helg!
Related Posts with Thumbnails