torsdag 30 december 2010

2010- året som gick



Januari - Världens bästa Erik fyller 30 år och hans familj kommer upp på överraskningsfirande. Snön vräker ner och aldrig har jag sett så mycket. Skåpluckorna i köket blir äntligen vita!


Februari - Snön fortsätter att vräka ner. Jag och Gösta väljer den allra snöigaste av dagar då vi tar tåget ner till Skåne. Nedervåningen får nytt vackert golv.


Mars - I slutet av mars åker vi med hela makens familj till Egypten. Underbara dagar i solen, spännande utflykt till Kairo och väldigt välbehövlig laddning av batterierna. Planeringen inför sommarens semester startar!


April- Påsken firas hemma i Skåne med besök på Österlen och lunch på Friden. Mamma och pappa hyr en stuga på Gullholmen och jag åker dit och hälsar på dem. Underbara Gullholmen! Flygbiljetterna bokas. Den 15 juli skall vi åka till USA med makarna Norman! Jag åker till Göteborg till min kära syster. Hinner med en kusinträff där också :O)


Maj- Jag och Louise åker till Ullared. Jag fyller 31 och får en massa fina presenter. Nya balkongmöbler införskaffas likaså världshistoriens största grill. Det visar sig sedan att det kommer att ta drygt halva sommaren innan vi kommer underfund med hur man använder den på bästa sätt.


Juni - Kronprinsessbröllop och brunch. En underbar dag! Maken cyklade Vätternrundan och överlevde! Vi har möhippa både för min syster och min svägerska som båda skall gifta sig i augusti. Midsommar firas hemma i Skåne med ett besök på Kjugekull.


Juli- Äntligen är det dags för vår USA-resa. Vi börjar med New York. Under juli kommer vi även att uppleva Denver, tåg till San Francisco, Highway 1 söderut mot Los Angeles och San Diego. Vidare mot Grand Canyon och avslutar i Las Vegas. Det bästa resan någonsin! Är så tacksam att vi kunde göra den.


Augusti- Den 7 augusti gifter sig min lillasyster med sin Peter och den 21 augusti är det dags för Eriks syster Elin att säga Ja till sin Pauli. Två mycket vackra bröllop! Eriks bror kommer upp till oss för att planera toastmasteriet. Mitt nyrenoverade café öppnar efter sommaren. I slutet av månaden är syster med make uppe hos oss och hälsar på. Eriks lillebror flyttar till San Diego för att plugga.


September - En lugn månad. Jag och Louise besöker Skansens höstmarknad och bokar vår julshoppingresa till Köpenhamn.


Oktober - Hösten är jättevacker och helgerna spenderas utomhus i det fina vädret. En lugn månad med en resa hem till Skåne för vidare tripp till Tyskland. Ett skönt avbrott i hösten.


November - Erik åker till London för att jobba och jag får följa med över helgen. Vi spenderar en underbar helg i storstan. Jag åker till Göteborg för att hälsa på lillasyster och vi går tillsammans med kusin Anna på Liseberg.


December- Louise och jag åker till Köpenhamn en helg för att shoppa. Julstök och planering för fullt. Julafton skulle firas hemma hos makens familj men en dålig kebabsallad satte stopp för det. Lång härlig julhelg med många sovmorgnar.

Et underbart 2010 är till ända! Nu ser jag fram emot 2011 och allt kul som kommer att hända. Tack alla underbara människor som finns i mitt liv och som ger mig så mycket glädje och kärlek!

Gott Nytt År


Hockeykväll

Det fina armbandet kommer från Pearls for girls och är en julklapp från mamma och pappa.

I kväll blir det ishockey! Kristianstad IK möter ett lag som jag glömt namnet på ;O) Brukar gå på hockey med pappa när jag är hemma. Är praktiskt taget uppväxt i ishallen i Kristianstad. Kan trots detta inte åka skridskor! Innan det blir det ett besök till Bromölla Möbelaffär. Även detta obligatoriskt när jag är hemma...
Related Posts with Thumbnails