söndag 18 juli 2010

Peanut-buttercups


Här finns verkligen allt! Jag kör ju fortfarande GI och tycker det går bra trots att vi är på semester. Igår hittade jag något som jag blev mycket glad över. Low-carb peanut-buttercups!!! De är ljuvliga!

Victorias Secret



Var inom på Victorias Secret och fyndade! 6 st burkar/tuber för $30. Billigt tycker jag! Lotta, du skall få den som heter Strawberrys and Champagne till din bröllopsdag!

Dagens höjdpunkt!


Dagens höjdpunkt var helt klart Vivianne som vi mötte i Central Park. Hon var en 2 årig mopsflicka som lät precis som Gösta och var väldigt glad för att pussas ;O)

Powerwalk och frukost i Central Park








Var uppe tidigt imorse för att powerwalka med maken i Central Park. Vi tycker inte att vi promenerar tillräckligt om dagarna ;O) Gick runt The Reservoir. Ett riktigt New York moment! Avslutade med frukost på The Boat House.

Magnolia Bakery





I denna fina kartongen fick jag...

...denna underbara T-shirt! På framsidan står det I (cupcake) NY istället för den klassiska som det står I (hjärta) NY på.
På baksidan står det Magnolia bakery. Ljusrosa såklart ;O)


Köpte deras bakbok!

Gick förbi Magnolia Bakery ikväll! Fullt med amerikanska tårtor och söta små cupcakes. Himmelriket för mig! Köpte inga godsaker men fick tonvis av inspiration.
Related Posts with Thumbnails