måndag 28 december 2009

Myskväll!


Dagen kan sammanfattas med promenad och promenad. Gick som sagt till Bromölla för att möta upp mamma och pappa. Hann in en stund på Bromölla Möbelaffär. Hittade en underbar hallspegel där. Skall dra med maken dit imorgon så att han får titta på den! Var inom Markislagret och köpte 12 st ljuskoppar till. De kommer att bli så fina i konditorkylen, fyllda med mousse!

Fick "En shopaholics bekännelser" av pappa idag. Skall se den nu och äta lite mörk choklad.

Fynd!



Igår var jag med pappa i Bromölla och tvättade bilen. Sen tvingade jag med honom in på Markislagret. En affär där man kan hitta både det ena och det andra. Pappa gillar inte Markislagret men jag fick 5 min där iallafall :O) Fyndade två ljuskoppar för 9 kr per styck. Tyckte det var himla billigt! Funderar på om jag skall köpa fler så kan jag ha dem på caféet och servera mousse och pannacotta i. Vad tycker ni? Visst hade det varit fint?

Det är så skönt att vara hemma i Skåne! Sov till 10:30 i dag. Har jag inte gjort sedan jag var 14 tror jag. Gösta och jag tog en promenad bort till kyrkogården. Städade lite på mormor och mosters grav och tände ett ljus. Tänkte att jag skulle tagit med mig kameran och fotograferat kyrkan, som är från 1100-talet, men glömde kameran som vanligt...

Skall strax dra på mig stövlarna igen och gå till Bromölla. Skall möta mamma och pappa där för att handla inför nyår! Imorgon blir det Kristianstad och frisören med maken.

Kram



Related Posts with Thumbnails