torsdag 22 december 2011

Kvällens middag!






Det är ju viktigt att uppdatera er på vad vi äter. I kväll åkte vi tuk-tuk till Sawasdee som är en fisk- och skaldjursrestaurang 5 km härifrån. Erik åt vårrullar till förrätt och en het fruktsallad med räkor till huvudrätt. Till det drack han en mangojuice som inte var av denna värld!

Jag åt Satay med kyckling och jordnötssås till förrätt och jätteräkor i vitlök till huvudrätt. Till efterrätt fick man färsk ananas och vattenmelon. Allt var helt underbart gott! Ett STORT minus dock för den jättelika groda som valde att anfalla mig på restaurangen!

Fotskrubb och pedikyr

Min middag igår 30 kr

Eriks middag igår 20 kr

Har precis kommit tillbaka från en fotskrubb med pedikyr! Mina fötter har aldrig varit lenare. Erik gick iväg för att kolla upp löpspår i regnskogen?!?! Skall försöka få honom att inte springa allt för långt iväg. Om jag inte lyckas med det ringer jag dig Ingegerd, så får du ta hand om det ;O)

Ikväll skall vi åka in till Khao Lak och äta på en fisk- och skaldjursrestaurang som skall vara bra. Det måste bara sluta regna först. Känns skönt att vi har 14 dagar här så slipper man vara deppig över att det regnar någon dag...

Sitter på balkongen och dricker ananasjuice. Det blir mycket ananas just nu, men det är ju så gott!

Tropiskt regn





Somnade vid 21 igår. Jag vaknade vid 02 och var vaken tills 05. Erik sov som en stock! Vi båda vaknade 11:30 av att någon knackade på vår dörr. Det blev många timmar, iallafall för Erik. Sov över frukosten så det fick bli lunch direkt istället.

Har legat på stranden en stund innan himlen öppnade sig och det började ösa ner! Sitter på balkongen nu och tittar på regnet som forsar ner. Väldigt mysigt faktiskt!
Related Posts with Thumbnails