tisdag 29 december 2009

Tävling


Just nu kan du tävla hos Fyra Årstider. Kika in på den underbara bloggen och tävla du med!

Lycka till!

Eld



Jag älskar att elda! Har alltid gjort det. Vet inte riktigt varför. Eldar ute på sommaren och inne i mamma och pappas eldstäder på vintern (försöker få tillstånd av dem att elda i dem på somrarna också men det går de inte med på). Min stora dröm, rent materiellt då, är en kakelugn. Oh, vad jag vill ha en (eller två) sådan! Jag skulle elda hela tiden! Nu har jag ju inte det så jag passar på när jag är hemma hos päronen. Satte just fyr i lilla järnkaminen på ovanvåningen. Stänger spjället lite så att björkdoften sprider sig i huset. Mys!

Skall på bio i kväll, Göta Kanal 3. Antagligen en skitfilm men det är så mysigt att gå på bio och så har Filmpalatset i Bromölla blivit utsedd till Sveriges bästa biograf. Om ni är i närheten så måste ni prova den. 

Har varit inne i Kristianstad idag. Klippte mig och köpte nya strumpor. På vägen hem var vi inom Bromölla Möbelaffär och beställde en hallspegel som jag hittade där igår. Maken gillade den också. Antikvit och underbar! Lyckades få med honom in på en loppis också. Hittade en gammal utdragssäng där. Gick dock inte att övertala maken om denna. Var nog bra när jag tänker efter... Nu skall jag gå och elda lite mer ;O)
Related Posts with Thumbnails