måndag 26 juli 2010

Big Sur





Big Sur är är en del av kuststräckan mellan San Francisco och Los Angeles. Den är hisnade och vacker. Berg på ena sidan och stup rätt ner i havet på andra. E och T har tagit oss fram tryggt och säkert hela dagen. Nu är vi framme i San Luis Obispo och har checkat in på ett motell utan hår i sängen och kuddar som luktar skunk. Nu skall vi soooooova!

Hoppas ni alla har det härligt hemma i Sverige!

Lunch i Carmel





Underbar lunch i Carmel. Brieost, kycklingleverpaté och frukt. E åt fransk löksoppa. Det har varit lite kallt idag så de hade en brasa sprakandes inne i restaurangen. Hög mysfaktor!

Carmel





Clint Eastwood är borgmästare i Carmel. Där har vi varit idag. En underbart mysig stad! Det var söndag och vi kom lite sent vilket gjorde att det mesta var stängt. Hann dock gå en liten runda och insupa atmosfären.

Godisaffär





Denna godisaffären låg på boardwalken i Santa Cruz. Här kunde man minsann köpa chokladdoppad bacon vilket E givetvis gjorde. Ganska gott faktiskt!

Santa Cruz









Dagen började i Santa Cruz med frukost och promenad på Boardwalken. Mysigt samhälle utmed kusten. Köpte Saltwater Taffé som är en slags godis. Som en kola som är gjord på saltvatten från havet. Jättegoda!

Economy Inn





Igår var det stört omöjligt att hitta ett motell som hade plats. Var runt och frågade och ringde till alla i området. När vi nästan skulle ge upp fick vi napp på ett fyrbäddsrum på Economy Inn. Det var den ultimata motellupplevelsen så som man sett på film. Om någon hade blivit skjuten i rummet bredvid hade jag inte blivit förvånad. Luktade skumt, hår i sängarna och kuddar som luktade så illa att jag sov på mina händer som huvudkudde. Vi fick sova iallafall men det var inte skoj...

Söderut längs Highway 1





Vi kör söderut längs Highway 1. En mycket vacker väg längs med kusten! Stannar ofta för att fotografera.

Golden Gate Bridge




Hämtade ut vår hyrbil igår! En ENORM svart SUV. Började med att ta oss över Golden Gate-bron och tillbaka igen. Tyvärr var det dimma så vi såg inte så mycket men det var vackert ändå!
Related Posts with Thumbnails