måndag 7 juni 2010

Syrensaft



I senaste numret av Lantliv finns en annons för ett företag. I annonsen finns receptet på Syrensaft! Har ingen aning om det är gott men jag älskar ju syrener så jag var tvungen att prova. Plockade syrener när jag var ute med Gösta ikväll. Har nu kokt upp socker och natriumbensoat och hällt över blommorna. Just nu står de och drar. Vet inte hur länge det bör stå men jag tänkte iallafall låta dem ligga i vätskan till imorgon.

Det är nu det är sommar...


Jag försöker hela tiden påminna mig själv om att det faktiskt är nu det är sommar. Det går så fort och jag vill njuta av varje dag. Det är helt otroligt men här blir aldrig riktigt mörkt på natten. Hemma i Skåne blir det ju riktigt mörkt även om det bara är för en liten stund men här känns det bara som skymning. Älska att gå och lägga mig när det fortfarande är ljust och Koltrasten sjunger i trädet utanför!

Kommer tyvärr inte hinna vara hemma i Skåne så mycket i sommar eftersom att vi skall till USA. Tråkigt tycker jag! Får åka hem desto mer i höst. Synd bara på alla loppisar jag missar ;O)

Jag skulle själv försöka grilla igår. Gick inte så bra. Jag tog för lite briketter så den kom inte riktigt upp i värme och så hade jag glömt öppna spjället under. Snart lär vi oss den nya grillen hoppas vi!
Related Posts with Thumbnails