torsdag 4 mars 2010

Körsbärskvistar





På väg hem idag stannade jag vid min granne blomsterhandlaren. Jag köpte en bunt med körsbärskvistar. De är alldeles fyllda med knoppar! Hoppas de kommer att slå ut!

Nu har jag städat lägenheten (min del) så nu skall jag ta det lugnt innan det är dags för sängen!

Sov gott!

The Ugly Truth

Jag vill bara klargöra att min blogg inte speglar hela mitt liv. Mitt liv är inte alltid i vitt och pastell, stora koppar av varm choklad med grädde på, mysiga middagar med levande ljus, ett äktenskap där vi alltid springer runt och ler när vi städar tillsammans på torsdagskvällarna och ett hem som alltid är välstädat och harmoniskt.


Mitt liv är precis som vilkens som helst, varken bättre eller sämre. Mitt hem är ofta i förfall, jag är ibland på ett djävla humör (fråga E), har dåligt samvete för än det ena än det andra osv. Min blogg, som oftast består av ett inlägg per dag, visar en mycket liten del av mitt liv.


Nu är jag väldigt nöjd med mitt liv och vårt hem. Jag älskar att piffa och tycker om fina saker. Min stora passion är hemmet och att inreda detta och det får mig att må bra. Bloggen visar ju bara det allra finaste. Sen att det ser ut som fan utanför bilden är det ju ingen som märker ;O)


Bloggen får mig att må bra och får mig att tycka att mitt liv kanske är lite bättre och lite mysigare än vad det egentligen är. Men det tycker jag är OK!


Jag är ingen präktig, perfekt människa som alltid är på bra humör, med ett perfekt hem, ett perfekt liv osv. Jag är bara jag och jag är rätt så bra!


Har samlat lite bilder på hur det ser ut på andra sidan kameran. Håll till godo och tack för att du läser min blogg! Det gör mig så glad!


Nästa inlägg kommer att vara piffigt igen för detta är inte bra för min pedantiska sida. Usch!

Kram

Bloggtips!


Har hittat en ny underbar blogg, Moa Mitt i Vitt! Kolla in den. Så mycket inspiration och vackra bilder!
Related Posts with Thumbnails