tisdag 8 september 2009

Höst på balkongen

Idag kände jag att det var dags att ta in grillen och utemöblerna från balkongen. Hösten är här! Det känns på den höga och kyliga luften. Mysigt! Alla årstider har ju sin charm och när de väl kommer så uppskattar jag dem alla. Även om det alltid är vemodigt när sommaren är slut!


Jag har fobi för paddor. Ser jag en så rusar jag iväg och börjar oftast gråta. Denna i gjutjärn fick jag av mamma i somras. Som terapi...


Vi har haft detta gamla bordet inomhus innan, men det har blivit lite skevt och skruttet så jag tyckte att det passade på balkongen istället. Har satt ut en gammal korgstol där också. Har en romantiserad bild av att jag skall sitta där någon vacker höstdag, dricka en kopp thé och läsa en bok. Får se hur det blir med den saken. Jag tycker om att ha ett levande ljus tänt på balkongen under de mörka månaderna. Brukar köpa 5-dygns gravljus. Räcker länge och är billiga! Det fina betongfatet har mamma gjutit. Det har en form av ett stort rabarberblad!


Köpte blommorna hos blomsterhandlaren som ligger nästan vägg i vägg med caféet. Får alltid rabatt där! Fick dessa två underbart söta prydnadspumpor på köpet. Visst har de en underbar färg?!

Nu skall jag bära upp utemöblerna på vinden. Sov gott alla!
Related Posts with Thumbnails