söndag 20 september 2009

Valnötsbröd


Ikväll har jag bakat Valnötsbröd! Som den fina frun jag är så har jag bakat makens favoritbröd trots att jag själv inte äter kolhydrater för tillfället. Men det skall ju inte han behöva lida för...



Sitter i sängen och tittar på Leila bakar. Fick dvd:n av min syster i julklapp förra året. När andan faller på är det bara att trycka på play...

Sov gott!

Tomat- & mozzarellasallad



Måste bara visa de fina tomaterna vi köpte vid Tyresö Slott. De var gudomligt goda med lite mozzarella och salt.

Skall åka och se "Flickan som lekte med elden" i eftermiddag. E är ute och springer, jag syr och torkar kläder på balkongen. Jag trivs!

Söndagspromenad vid Tyresö Slott






Veckans söndagspromenad förlades till parken runt Tyresö Slott. Vädret är helt underbart! Solen strålar och luften är så där höstigt krispig och hög. Alldeles perfekt! Om ni bor i Stockholmstrakten och aldrig har varit här så tycker jag att ni skall svänga förbi. Slottet ligger alldeles vid vattnet. Här finns café, restaurang, handelsträdgård och en "Vitt & Nött"-affär. Alldeles perfekt som sagt!

Precis vid handelsträdgården finns en hage full med nyfikna får!




Ute på Notholmen, som denna holme heter, ligger caféet. Inget speciellt med själva caféet kanske men utsikten är gudomlig och väl värt ett besök!




Var inne på handelsträdgården och köpte deras egenodlade ekologiska tomater. Ser jättegoda ut! Nu skall jag slänga i en maskin tvätt och sy ett litet draperi. Visar senare!
Related Posts with Thumbnails