lördag 24 december 2011

GOD JUL




Nu sitter vi här i 30 gradig värme och det är julafton! Ut högtalarna i frukostrestauragen strömmar White Christmas med Frank Sinatra. Inte utan att det är en annorlunda känsla...

Vi saknar er därhemma alldeles extra idag! Även om det är underbart att vara här så är vi båda nog lite sorgsna över att inte få tillbringa dagen med dem vi älskar. Vi hoppas att ni får en underbar julafton och att ni vet att vi tänker på er alla här nere!

I kväll blir det julfirande vid poolen men innan dess sol och hav en stund.

Vi älskar er!


Erik & Maria

4 kommentarer:

  1. Vilken härligt innovativ gran! Jul och nyår är en så Förunderlig tid, så många underbara minnen vi har delat. så glad för ditt fynd! Kan ana hur det kändes att finna dom :-D
    En stor kram till dig och Erik !
    Vila vila och njut av allt det goda:-)

    SvaraRadera
  2. God jul till er i värmen, vi saknar er också mycket men är samtidigt innerligt glada att ni kan unna er detta och det är ju viktigt att saker och tinga kan vara lite annorlunda ibland , det är ju härligt att längta också.
    Klockan är nu snart 10.00 på fm och vi har en regnig varm julafton

    Gösta hälsar

    Kram päronene

    SvaraRadera
  3. God Jul! Saknar er med men är glad för er skull. Instämmer med pappa om att annorlunda är bra ibland. Hälsa Erik och njut av livet.

    Puss och kram systeryster

    SvaraRadera
  4. God Jul på er! Visst saknar vi er oxå jättemycket. Ser man dock till vädret (även om det är helt galet för att vara vinter)så har ni nog ändå dragit vinstlotten.Ja jultomte o en Pina Colada vid poolkanten på julafton låter ju inte helt fel.
    Njut av livet och många kramar önskar M/P och Daniel

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar för då blir jag så glá!

Related Posts with Thumbnails