lördag 31 december 2011

Nyårsafton so far...





Började nyårsaftonsfirandet med poolhäng :O) Åt lunch på stranden, ja det är typ vad vi har gjort idag...

Ikväll skall vi förhoppningsvis äta middag på Joe´s Steakhouse. Har letat efter denna restaurangen i en vecka och nu hoppas vi att vi hittat den. Måste vara gott kött där!

50 grader varmare denna nyårsaftonen än förra! Älskar känslan av nyår och av att vakna upp imorgon till något nytt och fräscht. Ett helt nytt år fullt av möjligheter! Nystarter är bra då och då...

Tolvslaget firar vi nere på stranden med champagne, fyrverkerier och fire-balloons.

Hoppas att ni alla får en underbar nyårsafton och ett Gott Nytt År!

3 kommentarer:

  1. Låter härligt , vi hoppas att ni hittar rätt restaurang och får en riktigt god nyårsmiddag . Själva förbereder vi nu på förmiddagen vår nyårssupé medan Gösta vilar inför kvällens festligheter.
    Visst är det speciellt med nyår och "nystartskänslan". Vi önskar er verkligen ett gott slut på detta året och ett härligt 2012.

    Många kramar från Carin och Lars och lilla Gösta ( som kommer att lyssna till Pavarotti vid midnatt.)

    SvaraRadera
  2. Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar vi också från andra sidan jordklotet! Hoppas middagen blir god och att det blir ett värdigt firande på stranden :-). Gissar att det blir en och annan 'fireshow'? KRAM på er båda!

    //Elin

    SvaraRadera
  3. Ett riktigt gott nytt år önskar jag er! Kan aaana vad fint det blir med fire balooons, fota mycket:-) Jag har en tendens att bli lite melankolisk på nyårsafton, men det brukar gå över till nyårsdagen 1 Men idag känner jag mig inte sån, so far so good!
    Skrattade gott åt sushin, vilken grej! Har de aldrig hört talas om magsjuka?!?!
    Kram kram!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar för då blir jag så glá!

Related Posts with Thumbnails