torsdag 23 september 2010

Ägg





I går fick jag en leverans till caféet. Äggen som kom var så otroligt vackra så jag var tvungen att fotografera dem lite. Minns barndomen hemma när jag och lillasyster sprang ut om helgmorgonen till hönshuset och bar in nyvärpta ägg till frukosten. Eller när vi vaknar en morgon av en skrikande mamma som springer runt ute i trädgården iförd gummistövlar och morgonrock med en kvast i högsta hugg för att försöka samla in hönorna som rymt.

4 kommentarer:

  1. Åh det är sån skillnad på ägg och ägg, kronfågel ägg kan jag inte ens äta vanligt kokta. Tcker de smakar fabrik då :-/

    SvaraRadera
  2. Fantastiska bilder , du är verkligen duktig. Jag minns också med varmt hjärta hönsen och inte minst tuppen Kurt som ofta stod vid sovrumsfönstret och gol, det var nog då din mamma rusade ut.
    Tack än en gång för övernattningen .

    Kram Pappa

    SvaraRadera
  3. Fina bilder och du påminner mig verkligen om att se det vackra i vardagen.

    Kram Susanne

    ps. Visst ser det lite djungelaktigt ut...här nere i Malmö har vi det nästan tropiskt helt plötslig. 20 grader och sol idag :)

    SvaraRadera
  4. ...och jag minns när Kurt och hans hönor försvann.
    I Blekinge är det en underbar start på hösten. Snart är det brittsommar. I Vitryssland kallar de denna färgstarka period för Ladies summer. Det tycker jag om!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar för då blir jag så glá!

Related Posts with Thumbnails