lördag 28 mars 2009

Kvällens middag



Kreolsk gryta 6 pers

600 g fläskfilé
300 g italiensk salami
200 g färska champinjoner
1 liten burk syltlök
1 liten burk svarta oliver utan kärnor
1 liten burk inlagda smågurkor
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 msk vilt-och kantarellfond
5 dl matlagningsgrädde
2 dl creme fraiche
salt

Skär fläskfilén i strimlor. Stek i smör tillsammans med salamin. Lägg i champinjoner och paprika. Fräs. Häll i övriga ingredienser och låt småputtra i 15 min.
Servera med kokt ris eller klyftpotatis.

Lycka till!

Hittade denna rapsoljan från Österlen på Willys idag. Blev lite nostalgisk och var tvungen att köpa den.

Nu är det snart "Earh-hour". Dags att stänga av datorn och tända ljusen!

Kram

1 kommentar:

  1. Hej Maria!

    Förlåt mig...glömde berätta tidigare om hur du får besöksräknare. Gå in på susnet.nu, där finns den information du behöver. Lycka till!

    Vilken god gryta det verkar, ska provas!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar för då blir jag så glá!

Related Posts with Thumbnails