onsdag 21 december 2011

Mätt och trött

På en stolpe på stranden hänger en massa snäckor trädda på tråd. Jättevackert!

En liten snäcka som hade vandrat fram och tillbaka i sanden och lämnat spår efter sig som såg ut som en miniatyrtraktors!



Tog en taxi upp till Khao Lak (25 kr!!!) för att äta en tidig middag. Dygnsrytmen är ju lite rubbad så det fick bli så... Hamnade på ett litet ställe utmed vägen. Erik åt Pad Thai och jag åt kyckling med cashewnötter (cashewa, mamma ;O) och grönsaker. Till det drack Erik en kokosnöt (självklart gjorde han det) och jag drack en cola light. 70 kr och sååå himla gott! Promenerade längs med stranden på vägen hem och nu ligger vi i hotellsängen och dricker rosa champagne och firar semestern och livet! Skall försöka hålla oss vakna lite till...

Frukost (eller var det middag ;O)



Började vistelsen här med att äta frukost. Åt en massa färsk, härlig ananas! All frukten var skuren så vackert. Satt ute i värmen och åt. Som ni märker finns det trådlöst internet på hotellrummet. Detta tänker jag utnyttja och blogga. Det är så kul att kunna gå tillbaka och läsa om det senare!

Paradiset

När vi kom till hotellet fick vi en välkomstdrink och en handduk som var indränkt i någon citrusdoftande vätska.
Handduken var sedan fryst men bara så pass mycket att den fortfarande gick att tvätta av sig med.



Här är 33 grader varmt idag och luftfuktigheten är hög!
Hotellet ligger precis på stranden och alldeles bakom finns regnskogen. Allt är tyst och lugnt. Inga solstolar på stranden. Bara sand, sand och sand... Känner hur mina "batterier" redan börjat laddas! Det kommer att bli 14 härliga dagar.

11 timmar på ett flygplan



Oj, oj vad lång tid det tog! Men väl framme var det helt klart värt det. Är helt fel i dygnsrytmen nu men det skall väl ordna upp sig. Har fått vårt fina rum nu, har tagit en promenad på stranden och nu är Erik nere och får sin första massage. Skall man hinna med en om dagen måste man ligga i...
Related Posts with Thumbnails