fredag 4 februari 2011

Jag vill ha värme nu...

Detta kan vara "vår" balkong!

Detta kommer att vara "våran" pool!

...men tills dess drömmer jag mig bort till nästa jul och nyår! Snart skall jag dock återgå till att uppskatta nuet ;O)

Gummiband i smörgåstårtan...


I tisdags gjorde jag en 4-bitars smörgåstårta till en dam i sina bästa år. I går kom hon tillbaka och var mycket upprörd. Hon skulle minsann anmäla mig för de kunde faktiskt ha dött. Hon hade hittat 5 st tygbeklädda gummiband i smörgåstårtan. Jag var helt säker på att det inte var jag som lagt 5 st stora gummiband i tårtan men det vägrade hon godta. Tyget på gummibanden var fortfarande vita och inte färgade av rödbetssallad eller annat som fanns i smörgåstårtan. Arg var hon iallafall och knatade snabbt härifrån.

Så idag var hon tillbaka. Hon bad så hemskt mycket om ursäkt för att hon skällt på mig igår. Det visade sig att det var hennes man som hade lagt gummibanden på smörgåstårtan ?!? En mycket annorlunda och bisarr upplevelse som fick ett gott slut även om jag tvivlar på den mentala hälsan hos hennes man.

Sådan moder, sådan dotter...


Min mamma är nog det klumpigaste som finns när det gäller snö och halka. Hon ramlar alltid! I morse var det dags igen... Hon ramlade in i bilen med revbenen före. Aj, aj! Själv började jag morgonen med att hälla smält socker över ett finger. Detta gör också väldigt ont!

Idag snöar det minsann. Stooora flingor! Usch! Glädjer mig åt att det är fredag iallafall. Inga planer inför helgen. Kanske IKEA :O)
Related Posts with Thumbnails