lördag 17 juli 2010

Freeport, Long Island, NY.


Här bodde jag under mitt år som Au Pair. Freeport ute på Long Island. E och jag åkte ut dit idag och gick runt och kollade in alla gamla ställen. Det var sig likt! Tog tyvärr inget kort på huset. De som bor där nu var hemma och det kändes inte som rätt läge... E tjuvfilmade med kameran dock ;O) Kändes konstigt att vara tillbaka. Som om tiden som Au Pair var ett helt annat liv...Nu är vi tillbaka i New York och ligger på hotellet och tar igen oss lite. Skall ut på stan om en stund igen!


På Path Mark köpte vi all mat när jag bodde i USA. Vi gick in och kollade runt lite. Det är sååå kul att gå i amerikanska matvaruaffärer. Där hittar man saker som man inte trodde fanns.

Promenad till Penn Station







Middag vid Rockefeller Center




Har ätit middag på en uteservering precis vid Rockefeller Center ikväll! Ljuvligt varmt och tusen saker att titta på. Nu skall vi sova. Imorgon skall E morgonjogga i Central Park innan vi tar Long Island Railroad ut till Freeport där jag bodde när jag var Au Pair. Skall bli kul att återse allt igen. Det var 11 år sedan...

Shop until you drop...


Rumsparfym!?

Söt diskborste!

Tvål och handkräm

Vita Converse

Doftljus

Idag har vi varit på Woodbury Common Outlet och shoppat! Det har varit 250 grader varmt och luftfuktigheten har legat på 480 ;O) Vill tacka Gud, Jesus eller annan högre makt för luftkonditioneringen! Utan den hade vi kreverat. Har shoppat mellan kl 10 och kl 18. Fötterna är trötta nu kan jag lova. Himla kul att shoppa när det är sååå billigt!

Morgon och frukost i New York

Åt frukost på ett deli i morse. Underbar mat! Fräscht och jättegott. Man plockar själv vad man vill ha i en låda och sedan vägs den och man betalar efter dess vikt. Åt äggröra, bacon, prinskorv, blåbär, hallon, jordgubbar, grapefrukt och apelsin.

Erik är tokig i jordgubbsmjölk och lyckades hitta en sådan!

Tidig morgon i New York på väg till bussen som skulle ta oss till Woodbury Outlet.



Related Posts with Thumbnails